Suzana Mančić: Pravi sam majmun, sve volim da probam
Suzana Mančić

Veliki gurman

Suzana Mančić: Pravi sam majmun, sve volim da probam

Suzana Mančić je poznata veliki gurman i, iako je dete Mađarice i Bugarina, ipak najviše preferira mediteransku kuhinju (pitamo se zbog koga?) i ništa ne ostavlja na tanjiru!

Popularna voditeljka priznala je da tokom ljetnjih dana više voli da jede laganiju hranu, poput salata, dok zimi uživa u masnoj i začinjenoj hrani.

- Hrana ne služi samo za zadovoljavanje apetita već me podstiče na maštarije. O kuvanju sam dosta naučila od moje, ali i Simeonove majke koja je porijeklom iz Azije. Volim da spremam "ljetnji" pasulj, onaj "zimski" ne znam da pripremim. Ne znam ni da zavijem sarmu - priznala je Suzi na konferenciji o hrani "Food Talk", gdje je bila jedan od učesnika, prenosi Alo.rs.

Voditeljka je otkrila i koji specijalitet bi najviše voljela da proba:

- Ja sam u kineskom horoskopu majmun i stvarno sam pravi majmun, sve volim da probam. Jela sam puževe, žabe, sve moguće vrste ribe... ali još nisam imala priliku da jedem zmiju, a voljela bih! Kažu da ima ukus piletine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.