Šta je bahati milioner poručio

Poruka kralja Instagrama iz CG

Šta je bahati milioner poručio "hejterima"

Boravak kralja Instagrama Dena Bilzerijana na Svetom Stefanu u Crnoj Gori izazvao je veliku pažnju domaće javnosti.

Kako je svojim dolaskom u Crnu Goru bahati milioner izazvao veliko interesovanje, ali i negativne komentare, on se svim "hejterima“ obratio na Instagramu. 

Naime, posle fotografije iz hotelske teretane gdje u društvu dvije zgodne djevojke diže tegove, 80 odsto komentara se odnosilo na to da su mu noge previše mršave u odnosu na ostatak nabildovanog tijela, te da bi trebalo da poradi na njima. 

Prije nego što se iz Crne Gore uputio u Italiju Den je ostavio jedan komentar svima koji su se osvrtali na njegove mršave noge: “Da, imam mršave noge, ali imam veliki... Tvojoj djevojci to ne smeta“, prenosi Super Zena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.