Didi sa suprugom krstari Crnom Gorom (FOTO)
Dijana Janković Didi

Ne razdvajaju se

Didi sa suprugom krstari Crnom Gorom (FOTO)

Nakon predstavljanja svoje prve prodajne kolekcije u samom centru Beograda, pjevačica i dizajnerka Dijana Janković riješila je provede neko vrijeme u Crnoj Gori i to odmarajući se na svojoj ekskluzivnoj jahti.

Dijana i njen suprug, biznismen Daniel Rokvić krstarili su tako proteklih dana crnogorskim primorjem, da bi se i usidrili na jednoj budvanskoj plaži, kao i u čuvenom Porto Montenegru.

Didi i Daniel

Didi i Daniel | Foto: Fejsbuk

Primijetili smo da se ovaj bračni par ne razdvaja, što je još jednan dokaz o tome da su njihove emocije sve jače i jače. Uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno, izlaze, putuju, što se i vidi na slikama koje postavljaju na svojim društvenim mrežama. Kada su na poslu onda je to timski rad u kome su oboje dobri i uspješni.

Dijana Janković Didi

Foto: Fejsbuk

Dijana priprema ujedno i mnogo projekata kako muzičkih tako i dizajnerskih kojima se unaprijed raduje jer zna koliko je trebalo truda da dodje do istih. Podsjećanja radi, Didi i Daniel vjenčali su se 2013. godine u Monte Karlu, gdje su proslavili i prvu godišnjicu braka, a da li će tako biti i ove godine ostaje nam da vidimo.

Izvor: Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.