Napadnuta Nikolina Pišek
Nikolina Pišek

U Tašmajdanskom parku

Napadnuta Nikolina Pišek

Voditeljka Bulevara na televiziji B92 napadnuta u Tašmajdanskom parku

Lijepa hrvatska voditeljka napadnuta je u Tašmajdanskom parku, dok je bila u šetnji sa ćerkom, prenosi Mondo.

Nikolina je u pratnji dadilje izvela u šetnju malenu Unu Sofiju, a ubrzo su oko kolica počela da se "motaju" dva velika psa.

"Dok je moja dadilja gurala u kolicima moju ćerku, a ja šetala psa, pred nama su se stvorili veliki psi, a njihova vlasnica nije učinila ništa da ih zaustavi, iako je jedan od njih skočio na dječija kolica. Morala sam da reagujem", rekla je Pišekova hrvatskom portalu 24 sata.

"Počele smo da se svađamo, ali pošto to nije nigdje vodilo, okrenula sam se i otišla".

Voditeljka otkriva da je to, valjda, razbjesnilo vlasnicu pasa, pa je krenula za njom i počela da je čupa.

"Čupala me je i psovala, a naravno, ja sam joj odgovorila. Vikala je da me je prepoznala, da zna ko sam, dok sam ja u strahu bježala iz parka. Uplašila sam se za sebe, bebu i psa", kaže Nikolina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.