Džordž Majkl na liječenju od zavisnosti od marihuane
Džordž Majkl

U švajcarskoj

Džordž Majkl na liječenju od zavisnosti od marihuane

Britanski pjevač Džordž Majkl nalazi se u Švajcarskoj gdje se u jednoj privatnoj klinici liječi od zavisnosti od marihuane.

List "20 minuta" naveo je da se Majkl (52) nalazi u klinici u gradiću Kisnaht jer je u posljednje vrijeme konzumirao marihuanu do 25 puta dnevno. 

"Majkl je konzumirao po jedan džoint na svakih 30 minuta, njegove omiljene droge marihuane. Zbog toga se sada nalazi u klinici Kisnaht, specijalizovanoj za liječenje bolesti zavisnosti", naveo je list, prenosi Superžena. 

Mjesec dana detoksikacije u toj klinici košta oko 277.000 eura. Pacijenti imaju luksuzne apartmane i ličnog terapeuta. Predstavnici klinike nisu željeli da potvrde da je Majkl primljen, navodeći da imaju pravilo potpune diskrecije o pacijentima. 

Švajcarska lokalna štampa prenijela je da je pjevač viđen u baru s prijateljima u blizini klinike. 

Majkl je postigao veliki globalni uspjeh svojom jednostavnom pop muzikom obojenom soulom. Prodao je više od 100 miliona nosača zvuka širom svijeta, uključujući i 12 prvoplasiranih singlova na britanskim top listama. 

Svoj debi solo album "Faith" iz 1987. godine prodat je u 20 miliona primjeraka. 

Majkl je izdao 2014. godine svoj posljednji, deveti po redu studijski album "Symphonica".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.