Pijani Hrvat Tanju Savić gađao flašama
Tanja Savić

Incident u Zagrebu

Pijani Hrvat Tanju Savić gađao flašama

Tanja Savić jedva je izvukla živu glavu s koncerta koji je nedavno održala u najvećoj diskoteci u Zagrebu. Kako Kurir saznaje, ona je na početku drugog bloka prekinula da pjeva zato što su je posjetioci gađali čašama i flašama.

Preplašena pjevačica počela je da trči ka izlazu, gdje ju je čekao suprug Dušan Jovančević, sa kojim je pobjegla glavom bez obzira.

- Tanja je došla da odradi posao, ali kada je vidjela da je prodala svega 300 karata u diskoteci koja prima više od 2.000 ljudi, razočarala se. Bez volje je počela da pjeva, a to se očigledno nije dopalo posjetiocima koji su kupili kartu za njen koncert. Jedan gost je počeo da viče i da je vrijeđa, a onda ju je i gađao čašama i flašama koje su stajale na njegovom stolu. Ona je odmah prestala da pjeva i pobjegla sa bine. Di-džej je pustio muziku u nadi da će se strasti smiriti, ali Tanja se do kraja večeri nije vratila da odradi tezgu - ispričao je za Kurir izvor koji je bio na licu mjesta.

Ovim povodom redakcija portala Kurir je kontaktirala sa ljudima iz diskoteke u kojoj se dogodio incident, gdje su ljubazno saslušali i potvrdili saznanja.

- Tačno je, gospodin koji je bacio čašu u njenom pravcu bio je pijan. Mi ne želimo to da komentarišemo, molim vas da nas razumijete - poručio je čovjek iz Zagreba, koji je insistirao na anonimnosti zbog poslovne politike kuće.

S druge strane, Savićeva nije odgovarala na pozive i poruke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.