Robi Vilijams stigao u Beograd! (FOTO) (VIDEO)
Robi Vilijams

Sjutra koncert

Robi Vilijams stigao u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Svjetski superstar Robi Vilijams, koji će sjutra održati veliki koncert na Ušću, doputovao je oko 17 časova danas na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”.

Sačekalo ga je pet kombija na VIP izlazu, a obožavalaca nije bilo. Oni koji žele mnogo duže da ga vide i čuju, svakako će biti sjutra na Ušću, a organizatori očekuju više od 30.000 ljudi. Poznata je satnica spektakla.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Vrata koncertnog prostora biće otvorena već u 18 časova. Program počinje u 19.30, a bendu “Perpetum Mobile” gostovaće Bojana Stamenov i finalisti “X Factora”. Svjetski poznati “2 Cellos“, koji će u petak 19. juna održati koncert u Sava centru, biće i dio spektakla na Ušću. Izaći će na scenu u 20.45 i na violončelima izvesti “Prodigy” hit “Voodoo People”. Robi Vilijams se očekuje na bini nešto iza 21 čas.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona. 

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.