Džon Hart boluje od raka pankreasa
Džon Hart

Britanski glumac

Džon Hart boluje od raka pankreasa

Britanski glumac Džon Hart objelodanio je da boluje od raka pankreasa, ali da namjerava da nastavi da radi i da s "optimizmom" gleda na šanse izlječenja.

"Nedavno mi je dijagnostifikovan rak pankreasa u ranoj fazi. Trenutno sam na liječenju i više sam nego optimističan u pogledu izlječenja, kao i moji ljekari", naveo je 75-godišnji glumac, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Čovjek slon", "Ponoćni ekspres" i "Osmi putnik", prenose Nezavisne.

Takođe je igrao i u dva nastavka serijala o Hariju Poteru u kojima je tumačio lik prodavca čarobnih štapića Garika Olivandera.

Hart je započeo glumačku karijeru tokom šezdesetih godina prošlog vijeka. Dobitnik je brojnih priznanja među kojima su jedan "Zlatni globus" i četiri Bafta nagrade.

Kako prenose strani mediji, publika će uskoro moći da ga vidi u filmovima "The History of Love" sa Džemom Arterton i Derekom Džejkobijem i "Tarzan" sa Samjuelom L. Džeksonom i Margo Robi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.