Šarliz Teron raskinula vjeridbu?
Šarliz Tero i Šon Pen

Razišli se

Šarliz Teron raskinula vjeridbu?

Kako prenose brojni strani mediji poznati glumački par Šarliz Teron i Šon Pen su se razišli.

Nakon godina prijateljstva, Šon i Šarliz su otpočeli romansu u decembru 2013. godine. Nedugo nakon uslijedila je vjeridba, a sve je ukazivalo na to da će se par uskoro vjenčati, piše Superžena.

Ipak, izvor za "Us Weekly“ tvrdi da je par prije dva mjeseca boravio u Evropi i da je nakon tog putovanja Šarliz odlučila da raskine vjeridbu.

Izvor tvrdi da je upravo Šarliz (39) bila ta koja je otkazala vjenčanje koje je trebalo da se dogodi ove godine.

Njihov rastanak je poprilično iznenađenje za sve budući da su zajedno bili na filmskom festivalu u Kanu gdje su djelovali srećno zaljubljeni.

Ipak posljednji put zajedno su viđeni 31. maja na dodeli nagrada "Critic’s Choice“.

Kako prenosi magazin "People“ par ne živi zajedno od početka ovog mjeseca, pa iako se o njihovoj vjeridbi pisalo uveliko par ovu vijest nikada nije javno potvrdio.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.