Goga Sekulić ispričala do sada neotkrivene detalje o pokojnom suprugu (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube

Otvorila dušu

Goga Sekulić ispričala do sada neotkrivene detalje o pokojnom suprugu (VIDEO)

Goga Sekulić je prije dvije godine doživjela veliku tragediju od koje se teško oporavila. Vjenčala se sa Igorom Ramovićem, ali je njen suprug samo 2 mjeseca nakon toga preminuo od kancera, piše Kurir.

Pjevačica je tek skoro uspjela da se vrati na normalu ali priznaje da će uvijek jednim dijelom srca biti tužna zbog njegovog preranog odlaska. U jednoj emisiji otkrila je kako su se upoznali. Bilo je krajnje simpatično.

"Naš vjenčani kum je doveo Igora u jedan lokal da ga upozna sa nekim djevojkama. Ja sam prošla pored njih, sportski obučena i on je kao bio u fazonu ko je ova. Onda mu je kum objasnio poznata naša pjevačica, kako ne znaš, a Igor je rekao kako sluša samo stranu muziku. Bio je onako malo drčan. Ja sam mu onda rekla slušaj, bre, ti, Londonac. Kako to pričaš? Ti se prvo raspitaj ko sam ja, pa tek onda možemo da razgovaramo. Jasno?", otkrila je Goga u emisiji "Iz profila"

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.