Verica Šerifović hitno operisana
Verica Šerifović

Težak period za pjevačicu

Verica Šerifović hitno operisana

Verica Šerifović je nedavno preživjela pravu agoniju kada je saznala da ima tumor na štitnoj žlijezdi.

Po hitnom postupku je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Izvor blizak porodici Šerifović otkrio je da su i Verica i Marija prošle kroz izuzetno težak period, te da pjevačica samo zahvaljujući ćerki nije pala u depresiju jer je bolest podnijela mnogo lakše uz njenu podršku.

marijaiverica

Marija joj pruža veliku podršku

"Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada je Verica primijetila da se brzo umara i da ima neku vrstu gušenja. Mislila je da je sve to normalno i da će proći, ali simptomi su bili sve gori i otežavajući. Obratila se ljekaru opšte prakse, koji joj je rekao da mora kod endokrinologa, što je i učinila. Tamo su joj uradili ultrazvuk štitne žlijezde i vidjeli su postoji izraslina tumoroznog porijekla", priča izvor blizak pjevačici.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.