Ovako Vin Dizel izgleda u 47. godini
Ilustracija

Fotografija koja je zapalila internet

Ovako Vin Dizel izgleda u 47. godini

Poznati holivudski glumac Vin Dizel izgleda nevjerovatno u svojoj četrdeset i sedmoj godini.

Čim je Vin Dizel okačio fotografiju na kojoj je go do pojasa dok vježba u teretani žene širom svijeta bile su očarane njegovim mišićima. 

Kako neke dame umiju da "zapale“ internet izazovnim fotografijama, tako mogu i muškarci, a to je najbolje uradio ovaj glumac. 

Američki glumac italijanskog porijekla bavi se glumom od početka devedesetih godina, a najpoznatije uloge su mu u filmovima "Fast & Furious“, "Saving Private Ryan“, "The Chronicles of Riddick“ itd...

vindizel

Izvor: Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.