Tužna priča princeze Beatris: Majka je od 8. godine tjera na dijetu
Foto: Splash

Unuka britanske kraljice Elizabete

Tužna priča princeze Beatris: Majka je od 8. godine tjera na dijetu

Princeza Beatris, unuka britanske kraljice Elizabete, od malih nogu je bila u centru pažnje javnosti i medija. Raspravljalo se o svakom njenom potezu, ali i svakom kilogramu viška.

Princeza Beatris od Jorka nema posao otkako je dala otkaz u Soniju nakon što je u javnosti procurilo da za svoj posao asistentkinje prima platu od 20 hiljada funti (oko 28.000 eura). 

Unuka britanske kraljice Elizabete ima bogatog dečka bankara i moćnu porodicu iza sebe. Dane provodi uživajući na putovanjima, u luksuznim hotelima. Oni koji je poznaju tvrde da će morati da pronađe novi posao i smisao u životu. 

Iako princeza, čini se da njeno odrastanje nimalo nije bilo lako. Kad je imala samo osam godina majka Sara Ferguson ju je prvi put stavila na strogu dijetu. Ćerka princa Endrua živjela je s roditeljima koji su bili pred razvodom. 

Nakon razvoda, Beatrisina majka Sara je ostala bez finansija koje je dobijala od kraljevske porodice i morala je da potraži posao. Reklamirala je proizvode za mršavljenje. 

Nakon nekog vremena svoju pažnju je usmjerila ka Beatris, tvrdeći da je predebela. Beatris je od malih nogu bila u centru pažnje javnosti i medija. Raspravljalo se o svakom njenom potezu, ali i svakom kilogramu viška. Upravo zato, uvijek se trudila da naiđe na odobravanje javnosti, ali i svoje bake kraljice. 

Beatris ima 26 godina i iako je i dalje službeno princeza, skinuta je s platne liste Bakingemske palate. Trenutno bez posla, na stalnom je udaru medija koji je kritikuju kako ne radi ništa, a i dalje živi u raskoši. 

Posebno su je povrijedili navodi da je lijena i da ne želi da radi već da uživa u tuđem novcu i da živi na račun slave koju kao princeza ima. Bez obzira na sve, ona je mlada žena s najboljim vezama u Londonu. Druži se sa svima, od zvijezda do bogatih bankara. Ipak, pitanje je koliko je i pored svega toga zaista srećna. 

Izvor: Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.