Amal Kluni otkrila: Ovo je dijeta za svaku ženu!
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Savjeti

Amal Kluni otkrila: Ovo je dijeta za svaku ženu!

Amal Kluni održava besprijekornu liniju sa lakoćom, a žene širom svijeta pitaju se u čemu je tajna. Supruga holivudskog glumca pridržava se jedne dijete koja ima zapanjujući rezultat. Ne, nije u pitanju gladovanje, već dijeta "pola porcije".

Zbog brojnih obaveza Amal nema vremena da kuva, pa se hrani po restoranima. Najefekasniji način da smrša je to što uvijek naručuje pola porcije neke hrane.

amal

"Porcije u restoranima su ogromne, pa je u redu prepoloviti ih", rekla je advokatica.

Ipak, ona se trudi da izabere zdraviju hranu, iako je u ovoj dijeti sve dozvoljeno. Brzu hranu ne podnosi, pa joj to olakšava proces održavanja linije.

Nije komplikovano, zar ne?

Izvor: Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.