Kolin Farel osumnjičen za pokušaj ubistva?
Kolin Farel

Irska zvijezda

Kolin Farel osumnjičen za pokušaj ubistva?

Svjetska zvijezda otkriva da je kao tinejdžer bio osumnjičen za pokušaj ubistva jer je počinilac nevjerovatno ličio na njega.

Irska zvijezda je bio uhapšen u Sidneju, jer je prema fotorobotu nevjerovatno ličio na ubicu koji je pokšao da ubije čovjeka podmetnuviši mu požar u stanu.

- Zaustavila me je policija i pokazala mi skicu osobe koja nevjerovatno liči na mene. Objasnili su mi da je momak sa slike pretukao čovjeka, ostavio ga na podu u kući, a onda podmetnuo požar u nadi da će ovaj izgorjeti. Pitali su me šta imam da kažem, a ja sam samo promucao: "Mislim da sam u nevolji", jer je osoba sa skice nevjerovatno ličila na mene. Bilo je zastrašujuće.

Međutim, Farel je ubrzo pušten bez optužnice, nakon što je prijatelj potvrdio da je imao alibi za tu noć, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.