Danijela Vranić doživjela tešku saobraćajnu nesreću
Danijela Vranić

Za dlaku izbjegla smrt

Danijela Vranić doživjela tešku saobraćajnu nesreću

Poznata pjevačica Danijela Vranić doživjela je tešku saobraćajnu nesreću i zadobila teške tjelesne povrede, sazaje Kurir.

Do nesreće je došlo u blizini Kombank arene, a pjevačica je prebačena u KBC Bežanijska kosa oko pola sata posle ponoći. Pjevačica je, kako Kurir saznaje, zadobila prelom ključne kosti.

Saobraćajka se desila oko pola sata posle ponoći kod Arene, kada je na golf, u kojem se nalazila pjevačica kao suvozač, naletjelo vozilo i udario ih sa bočne strane.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.