Princ Hari našao »svoju Kejt«
Princ Hari i Džena Kolman

Nova izabranica

Princ Hari našao »svoju Kejt«

Brineta za koju mediji u Velikoj Britaniji pišu da je nova izabranica princa Harija, glumica Džena Kolman, dosta liči na vojvotkinju od Kembridža, što je izazvalo novu "onlajn buru".

Uprkos tome što zvanične potvrde da je princ Hari započeo novu vezu još nema, mediji širom planete su nakon objavljivanja jedne fotografije počeli da analiziraju izgled jedne atraktivne brinete.

Riječ je o glumici Dženi Kolman, kojoj na pomenutoj slici princ dodiruje koljeno. Međutim, ono što privlači pažnju možda još više je činjenica da 29-godišnja umjetnica podsjeća na suprugu princa Vilijama, prenosi RTS.

I Džena i vojvotkinja od Kembridža, osim duge smeđe kose, imaju krupne oči i izuzetno često dobijaju pohvalne komentare za odjevne kombinacije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.