Adrijana Lima smuvala Nejmara
Adriana Lima i Nejmar

Zavodnica

Adrijana Lima smuvala Nejmara

Brazilska ljepotica nakon razvoda od Marka Jarića upustila se u kratku romansu sa izvjesnim Džoom, koju je sada okončala zbog popularnog fudbalera.

Adrijana Lima raskinula je sa Džoom, koga je upoznala u teretani, poslije nekoliko mjeseci zabavljanja. Iako se činilo da je našla muškarca uz kojeg će preboljeti razvod od košarkaša, okolnosti su se promijenile i Lima je riješila da nastavi dalje.

Uprkos tome što ovaj bilder izgleda stameno, nije zadovoljio kriterijume "Viktorijinog anđela", jedne od zvanično najljepših žena na svijetu.

"Draga, ženo, ponekad ćeš biti previše žena. Previše pametna, previše lijepa, previše snažna. Bićeš previše nešto što će činiti da se muškarac osjeti manje muževno, što će te natjerati da osjećaš da moraš da budeš manje žena. Najveća greška koju možeš da napraviš jeste da izbaciš dragulje iz svoje krune da bi je tvoj muškarac lakše nosio. Kad se to desi, moraš to da znaš, ne treba ti manja kruna - treba ti muškarac sa većim rukama - napisala je manekenka nedavno na Instagramu, očigledno inspirisana svojim ljubavnim životom.

Iako su mnogi u ovim redovima prepoznali Marka Jarića, čini se da se ipak odnosilo na skorije razočaranje. Međutim, očigledno je da je bivša srpska snajka veoma brzo našla tog novog sa većim rukama, jer su prije nekoliko dana osvanule fotografije na kojima je u provodu sa fudbalerom Barselone Nejmarom. On se sam pohvalio da je sa "Viktorijinim anđelom" i pisao je o tome kako je ona predivna, nakon čega su svjetski mediji krenuli da pišu o njihovoj romansi, što nijedno od njih nije demantovalo. A ako je suditi prema fotografiji, veoma se dobro zabavljaju, a da li će se iz svega razviti nešto ozbiljnije - saznaćemo uskoro, piše Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.