Gir prvi put u javnosti sa novom, 33 godina mlađom djevojkom (VIDEO)
Foto: You Tube

Ljubav na Siciliji

Gir prvi put u javnosti sa novom, 33 godina mlađom djevojkom (VIDEO)

Poznati glumac Ričard Gir (65) se po prvi put pojavio u javnosti sa 33 godine mlađom Španjolkom Alehadrom Silvom na filmskom festivalu na Siciliji, gdje uživaju na rajskim plažama.

"Zajedno su već godinu dana, ali su to držali u tajnosti. Alehandra živi na relaciji Menhetn - Madrid i Ričard je već nekoliko puta dolazio kod nje u Madrid da bi je vidio", kazao je Alehandrin prijatelj za jedan španski magazin.

Inače, Alehandra je bila u braku s Govindom Fridlandom sa kojim ima sina Alberta, a Gir je bio u braku sa poznatom manekenkom Sindi Kraford i Keri Lovel, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.