Isidora Bjelica: Bez Vladinih koncerata bih bila mrtva!
Isidora Bjelica

Prikupljeno 15.000 eura

Isidora Bjelica: Bez Vladinih koncerata bih bila mrtva!

„Ovo je moja šansa, moja ulaznica za život, i kad se odbije porez, moći ću da platim prvu turu terapija, lijekova i analiza, boravak“, kaže Bjelica

Od tri humanitarna koncerta koje je Vlado Georgiev održao za pomoć Isidori Bjelici, prikupljeno je 15.000 eura za njeno liječenje, a književnica je emotivnom porukom iz bolničke postelje, rasplakala mnoge, piše Telegraf.

„Ovo je moja šansa, moja ulaznica za život, i kad se odbije porez, moći ću da platim prvu turu terapija, lijekova i analiza, boravak… Poslije pet-skenera ćemo znati šta dalje. Nažalost, ovo je dugotrajna borba, ali zahvaljujući Vladi, vama, svim ljudima koji su bili na koncertima, ja imam šansu. Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka“, izjavila je Isidora i dodala:

„Živimo u strašnom vremenu, da kad nemaš novac za liječenje – umireš. Ja sam bila na ivici da umrem ćutke, ne priznavši da posle dvije i po godine nemam više novca za liječenje, ali onda sam shvatila da nemam pravo na to zbog djece. Tako je počelo sa prodajom knjiga i vašim tekstom. Umjetnici u Srbiji žive tako teško da im ne treba ni bolest da bi bili siromašni. Ja više nisam mogla da radim i bez ovih Vladinih koncerata ja bih bila mrtva. Hvala vam“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.