Keba napljuvao Severinu!
Dragan Kojić Keba

Smučila mu se snajka

Keba napljuvao Severinu!

Folker Dragan Kojić Keba je proteklih dana veoma zastupljen u medijima, zbog veze njegovog sina Igora Kojića sa popularnom pjevačicom, regionalnom pop zvijezdom Severinom Vučković.

Iako je već nebrojeno puta odgovarao na pitanja o njihovoj vezi, čini se da pjevaču više ne prija ova tema, pa je na snimanju emisije “Grand šou” prvo izbjegavao novinare, a onda ih i zamolio da ga ne pitaju ništa o Severini i Igoru.

– Boli me ku**c za Severinu i za tu temu. Sve što sam imao o tome da kažem, ja sam rekao – poručio je Keba dok su kamere bile isključene.

Poznato je da će lijepa Seve biti gošća na Kebinom koncertu 14. jula u Loznici, pa se otvara pitanje hoće li prokomenarisati izjavu budućeg svekra, prenosi Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.