Čekao skoro pet godina da je osvoji
Džo Manganijelo

Strpljenje se isplatilo

Čekao skoro pet godina da je osvoji

Džo Manganijelo važi za jednog od najzgodnijih glumaca u Holivudu. Srca obožavateljki slomljena su kada je u javnosti objavljeno da njegovo srce pripada samo jednoj.

Glumac Džo Manganijelo priznao je da je čekao četiri i po godine kako bi osvojio Sofiju Vergaru. On je rekao da čim  je vidio znao je da mora biti s njom. Džo je pratio njenu karijeru, ali i događanja u njenom privatnom životu. On se uvijek potajno nadao da će raskinuti vjerdbu sa njenim, sada već bivšim, vjerenikom Nikolasom Loebom. 

Jednog dana stigao mu je mejl od prijatelja koji mu je javio da je Sofija raskinula vjeridbu. Džo je tada pozvao Sofijinog kolegu iz serije “Modern Family“, Tajlera Fergusona i rekao mu: - Ne znam u kakvom je emotivnom stanju Sofija, ali reci joj da želim da je izvedem na večeru.- Tajler mi je dao njen broj i odmah sam je pozvao. Rekla mi je kako snima film u Nju Orleansu i predložila da se nađemo kada se vrati u Los Anđeles.

Pomislio sam, nema šanse, čekao sam gotovo pet godina i ovu priliku ne propuštam. Uhvatio sam avion i izveo je na večeru. To je bila najbolja odluka koju sam ikada donio - rekao je Manganijelo, prenosi magazin “Pipl“. Strpljenje se u slučaju Džoa isplatilo, jer su sada skladan i srećan par.

55914430de2c4627a50c1b73b07652372906dzosofiapreviewOrg

 

 

izvor: bulevar.b92.net

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.