Ružica otkrila koliko koštaju učesnice Parova
Ružica Veljković

Ima dokaze

Ružica otkrila koliko koštaju učesnice Parova

Učesnica rijalitija Ružica Veljković otkrila tarifu nekih takmičarki iz Parova.

Ružica Veljković je definitivno privukla pažnju javnosti tokom učešća u rijalitiju na Happy TV. Nakon seksa bez pokrivača, bezbroj svađa i napada agresije, ona i dalje šokira.

"Sada kada nijesam pod ugovorom, mogu da kažem šta mislim o svemu. Prvo, žao mi je da gledaoci nijesu vidjeli šta se zapravo dešavalo unutra. A Gastozova pobjeda me uopšte nije iznenadila, jer je namještena, kao i sve uostalom. Pobjedu nisam očekivala, tako da nisam razočarana. Sve je ovo smiješno", rekla je Ružica za "Kurir", prije nego što je ušla u rijaliti Maldivi.

Pored ove šokantne izjave, Ružica je otkrila i koliko koštaju neke učesnice rijalitija "Parova".

"Prostitucijom se bave Atina Ferari, Nataša Šavija, Tijana Ajfon i Mimi. Za Macu, nisam ništa čula. Nataša je najjeftinija i nju političari plaćaju 300 eura, dok je Mimi najskuplja i košta 1.000 eura za veče. Znam pouzdano jer je moj drug sa njom bio više puta. Tužbi se ne bojim, za sve imam dokaze", kaže Ružica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.