Ona poriče, a hirurg tvrdi:
foto: Instagram

Otišla predaleko?

Ona poriče, a hirurg tvrdi: "Jasno se vidi da je uvećala grudi"

Nakon što je priznala da je uvećavala usne, rijaliti zvezda Kajli Džener negira da je stavljala implantate u grudi koje djeluju mnogo bujnije nego ranije.

Ipak, kako prenosi magazine “New!” najmlađa rijaliti sestra nije stala samo na uvećavanju usana. 

Slavni kozmetčki hirurg Aleks Karidis rekao je za ovaj magazin da ne morate da budete stručnjak da biste shvatili kako Kajli nema prirodan dekolte. 

“Mislim da vam ne treba ekspert da biste videli da Kajli ima dosta punije, okruglastije i veće grudi. Ne verujem da traka može da vam da takav volumen. Rekao bih da je ona sigurno uvećavala grudi”, kaže hirurg, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.