Ona ne gubi vrijeme: Otkako se razvela, izlazi samo sa milijarderima
Miranda Ker

Miranda Ker

Ona ne gubi vrijeme: Otkako se razvela, izlazi samo sa milijarderima

Juče je osvanula vijest da je bivši muž manekenke Mirande Ker, Orlando Blum pronašao novu djevojku, pa tako ni lijepa Australijanka ne gubi vrijeme.

Kako strani mediji prenose, Miranda Ker je u vezi sa sedam godina mlađim internet preduzetnikom koji je osnivač aplikacije "Snapchat“. 

Tridesetdvogodišnja Miranda uslikana je u jednom kalifornijskom restoranu kako razmjenjuje nježnosti s dvadesetpetogodišnjim Ivanom Špigelom, piše Superžena. 

Ovaj milijarder je inače poznat kao internet preduzetnik, a samo je jedan u nizu bogataša s kojim je Miranda izlazila.

wikimedia
 
wikimedia

 

Miranda i Orlando razveli su se prije dvije godine, ali su ostali jako dobri prijatelji. Imaju četvorogodišnjeg sina Flina. 

Očigledno je da su oboje odlučili da nastave dalje sa svojim životima...

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.