Godinu dana nakon što je sebi odrezao polni organ: Ponosan sam
Andre Džonson

Sve funkcioniše kako treba

Godinu dana nakon što je sebi odrezao polni organ: Ponosan sam

Prije nešto više od godinu dana, drogirani reper Andre Džonson odrezao je sebi polni organ, a danas tvrdi da sve funkcioniše kako treba i da se ponosi svojim djelima.

U intervjuu na VladTV-u, Andre Džonson se prisjetio događaja koji su se prošle godine u aprilu odvijali u sjevernom Hollywoodu.

“PCP i kristalni met i ekstazi i alkohol. I nimalo sna. To je bila glavna stvar – bez spavanja”, otkrio je američki reper.

Džonson je objasnio da se u to vrijeme borio s depresijom, jer je majka njegove djece podnijela zahtjev za zabranu pristupa protiv njega. Isto tako, on ističe da nije bila riječ o pokušaju samoubistva, kao što su naveli neki mediji, jer je pjevač nakon što je sebi odrezao polni organ skočio s balkona drugog sprata, prenosi Fokus.ba.

Tvrdi da je imao “potpunu kontrolu” nad svime što se događalo. Srećom za njega, sve i dalje funkcioniše. Barem donekle.

“Neću ići u detalje, ali stvari su na svom mjestu, tako da i dalje mogu obaviti posao s onim što mi je preostalo”, tvrdi Džonson.

Još je prošle godine objasnio da šivenje odsječenog dijela polnog organa ionako nije bilo najbitnije u cijeloj priči, jer je tvrdio da je manje bitna veličina koliko mogućnost kretanja.

“Nema tajni, jednostavno ga nijesu mogli prišiti nazad.”

“Ja sam jedini muškarac koji je učio to što je učinio i ponosim se time. Zašto? Zato što sam završio u analima, i mislim da nema nikog drugog ko je to ikad sebi učinio. Možda sam učinio najveću grešku u istoriji. Ali ponosim se njome.”

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.