Zorica Brunclik: Nikada se ne bih obukla kao Neda Ukraden!
Zorica Brunclik

stvar ukusa

Zorica Brunclik: Nikada se ne bih obukla kao Neda Ukraden!

Pjevačica sa pink kosom je često na meti modnih stručnjaka, a ekipa Blica je sa njom porazgovarala upravo o modi.

- Ne volim da pričam o tome koliko košta garderoba iz mog ormara, ali poznato je da ne štedim kada su u pitanju dobri odjevni komadi. Stilizuje me ćerka, modna blogerka Zlata, i njoj u potpunosti vjerujem - kaže Zorica Brunclik  i napominje da je ne zanimaju negativni komentari modnih stručnjaka.
Na pitanje šta nikad ne bi obukla, odgovara da joj ne prija neukus.
- Jedinu stvar koju nikad ne bih obukla jeste bodi. Smatram da nisam građena za tako nešto, ali i da to ne priliči mojim godinama - dodaje kroz smijeh.

 

 

 

1505303postcandidate22213

Neda Ukraden | Foto: Prva.rs

 Kada smo joj skrenuli pažnju da se neke njene koleginice oblače upravo tako kako je ona navela, na primer Neda Ukraden dok je učestovala u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, pjevačica je rekla:
- Ja se ne bih tako obukla! I više nemam komentar na tu temu.

Zorica je ipak imala riječi hvale za jednu koleginicu, bar kada je u pitanju odjevanje:

- U Srbiji se najbolje oblači Jelena Karleuša, ona je neprevaziđena i ima odličan ukus.
Pink kosa je Zoričin zaštitni znak, a da li će ga promijeniti?
- Kada sam postavila na društvene mreže fotografiju na kojoj sam s plavom perikom, svi su poludjeli. Ali, nemam želju da mijenjam boju kose po kojoj sam unikatna - zaključuje pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.