Životna drama Jelene Kostov: Doktori ne znaju šta mi se dešava!
Jelena Kostov

Nikako da se oporavi

Životna drama Jelene Kostov: Doktori ne znaju šta mi se dešava!

Pjevačica “Grand produkcije” Jelena Kostov (31) ovih dana prolazi kroz pravu agoniju jer nikako da se oporavi.

Jelena Kostov (31) preležala je grip, ali joj se otad zdravstveno stanje stalno pogoršava. Doktori, kako kaže, nemaju odgovor na njena pitanja o tome šta joj je.

"Bila sam jako bolesna i pila sam antibiotike, ali sam primala i injekcije. Taman kada sam mislila da je sve prošlo pošto sam primila svu terapiju, pojavile su se neke fleke i modrice od istih tih injekcija. Nešto kao nuspojava. Sada mažem silne kreme i masti ne bih li i to sanirala, ali nažalost, ne prolazi", ispričala je Jelena. Ona kaže da joj se tako nešto nikada prije nije desilo i da ni sama ne zna šta ju je snašlo.

"Doktori su mi rekli da se to dešava jako rijetko. Gotovo da ne pamte kada su imali takav slučaj. Modrice na mom tijelu me dodatno nerviraju zbog toga što je ljeto i velike su vrućine, a ja ne mogu da se skinem. Da i ne pominjem što ne mogu nigde na kupanje jer bi bilo strašno kada bih se pojavila u kupaćem kostimu. Naravno, ni sunce nije preporučljivo za stanje u kojem se nalazim. Predstoje mi i nastupi na primorju, pa se samo nadam da će kroz nedjelju-dvije ovo proći", priča pjevačica i dodaje da je jako disciplinovana, te da sluša savjete ljekara kako bi se što prije vratila na scenu onakva kakva je bila, prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.