Bekamu
Jelena Đoković

Zablentavio

Bekamu "ispale oči" kad je vidio Jelenu Đoković (FOTO)

Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam ukrstio je juče osmjehe sa suprugom Novaka Đokovića u kraljevskoj loži na Vimbldonu.

Bekam je sa sinom Romeom gledao četvrtfinalni meč Endija Mareja na centralnom terenu u Londonu kad se u loži pojavila Jelena Đoković ex Ristić.

Kavaljer kakav jeste, Bekam je ustao da propusti damu, a kao i svaki muškarac, nije uspio da ostane ravnodušan na prizor prelijepe supruge tenisera, koja je juče, kao i obično, blistala.

Jelena Đoković

Jelena Đoković i Bekam u kraljevskoj loži, Foto: Printskrin

 

Jelena na Vimbldonu vjerno prati Novakove mečeve i najveća mu je podrška do tribina na putu do, nadamo se, finala.

Dejvid Bekam

Dejvid Bekam sa sinom Romeom, Foto: Profimedia

 

Inače, Nole je jučerašnji dan završio uspjehom, pobijedivši Hrvata Marina Čilića. Negativni napisi britanskih medija, koji su po ko zna koji put "opleli" po teniseru, nisu uspjeli da mu pokvare raspoloženje.

Izvor: 24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.