Lepa Brena trenira u japankama na livadi
Lepa Brena

JUTARNJE RAZGIBAVANJE

Lepa Brena trenira u japankama na livadi

Pjevačica se posle jutarnje kafe u sportskom duhu istezala i radila vježbe na klupi, a onda džogirala laganim tempom

Lepa Brena se ni dan uoči velikog finala „Zvezda Granda“ ne odriče zdravih navika, već praktikuje uobičajeno jutarnje razgibavanje na livadi, nedaleko od njene porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

Vlasnica „Granda“ nedavno je počela svakodnevno da trenira jer su joj ljekari preporučili da mora da bude u top-formi zbog zdravstvenih problema koje je imala.

Paparaco Kurira jedva je prepoznao pjevačicu, koja je bila u nesvakidašnjem izdanju - nosila je japanke, helanke, naočare i kačket na glavi. Ona se prvo pola sata istezala na klupi i radila vježbe zagrijavanja, a onda je istrčala laganim tempom nekoliko krugova. Posle jutarnje gimnastike, nekadašnja najveća zvijezda bivše Jugoslavije sela je na klupu i uživala u svježem vazduhu. 

Brena će sutra biti na velikom finalu „Zvezda Granda“ u hali „Boris Trajkovski“ u Skoplju. Inače, Kurir na dan finala svim čitaocima poklanja poster 12 superfinalista. Na posteru će se, pored njihovih fotografija, naći i motivacione poruke uz koje će fanovi bodriti svoje favorite.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.