Soraja za stan iskeširala 100.000 eura!
Soraja

Prodala plac u CG

Soraja za stan iskeširala 100.000 eura!

Soraje Vučelić ne osjeća krizu jer je pazarila ni manje ni više nego luksuznu nekretninu u centru Beograda, a za stan na Vračaru izdvojila je 100.000 eura.

"Soraja je željela stan u krugu dvojke i dugo je tragala za idealnom nekretninom, a da bi željeni stan što prije pronašla, angažovala je ženu iz jedne agencije, koja joj je u tome pomogla. Stan je u novoj zgradi na Vračaru, prostran je i prozračan, zapravo ima sve ono što je Soraja željela", rekao je izvor blizak starleti.

soraja

Vučelićeva je stan kupila od prodaje placa u Crnoj Gori, a ostatak novca je dodala iz svog džepa.
"Soraja je skoro dvije godine čekala dobrog kupca, ali je na kraju uspjela da proda plac u Crnoj Gori za 90.000 eura, tačnije dio, pošto joj je ostala kuća u Baru. Dodala je 10.000 eura i tako je kupila stan. Završava još uvijek papire vezane za prenos, ali bitno je da je izabrala nekretninu", zaključio je izvor, prenosi Kurir.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.