Oženio se Bojan iz Leksington benda (FOTO)(VIDEO)
Bojan Vasković i Aleksadra Jeličić

Čestitamo

Oženio se Bojan iz Leksington benda (FOTO)(VIDEO)

Bojan Vasković i Aleksadra Jeličić su juče krunisali svoju ljubav brakom. Frontmen grupe ``Leksington bend`` i njegova dugogodišnja djevojka, studentkinja medicine su se juče poslije podne vjenčali u crkvi na Topčideru. Mlada je ponijela dugu bijelu vjenčanicu, dok se Bojan ipak opredijelio za klasično odijelo.

Među poznatima koji su došli da prisustvuju svečanom činu bili su momci iz njegovog benda, Aleksandra Gudelj sa suprugom Veljkom, Predrag Peđa Jovanović, Mia Borisavljević i mnogi drugi.
 
Mladenci su se upoznali tokom snimanja jednog spota prije nekoliko godina i od trenutka kada su započeli svoju ljubav nisu imali nikakvih većih nesuglasica. Aleksandra je trenutno trudna, a u ulozi roditelja će se naći krajem jeseni, prenosi portal Ekskluziva.
 
Inače, pažnju javnosti je privuklo i to što slavlje u restoranu obezbjeđuje nekoliko tjelohranitelja kako bi mladenci i gosti bili sačuvani da na miru piju i jedu, a da ih novinari ne slikaju. Takođe ukoliko je suditi fotografijama i video snimku, obezbjeđenje je mladence pratilo u stopu.

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.