Andrija Milošević riješio da se ženi!
Andrija Milošević

Glumac staje na ludi kamen

Andrija Milošević riješio da se ženi!

Poznati glumac Andrija Milošević odlučio je da stane na ludi kamen i oženi svoju djevoku Sandru Tomić sa kojom je dvije godine u vezi, piše portal Alo.

Par će organizovati intimno crkveno vjenčanje u Crnoj Gori gdje će potom pririjediti i manje svadbeno veselje u jednom restoranu pored mora.

Milošević se raspitivao o slobodnim terminima u opštini i ckrvi da bi na vrijeme sve zakazao.

- Svadbu planira u Crnoj gori zbog porodice i rodbine, a u Beogradu će svakako sa kolegama organizovati momačko veče, otkriva izvor Kurira.

- Milošević je shvatio da je došlo vrijeme da osnuje porodicu iako je oduvijek mislio da će ostati momak zbog svog slobodnog stila života, otkriva izvor i dodaje da Sandra odlično shvata Andrijin način života i česta putovanja pošto je i sama glumica. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.