Nataša Bekvalac pokazala fotografije sa vjenčanja sa Ljubom!

Tajno vjenčanje

Nataša Bekvalac pokazala fotografije sa vjenčanja sa Ljubom!

Pjevačica Nataša Bekvalac udala se za Ljubu Jovanovića u januaru ove godine, ali je tek sada javnosti pokazala fotografije sa te ceremonije.

Nata je gostovala u emisiji "Ami G Show" kod Ognjena Amidžića gdje je pričala o raznim temama, a i pokazala fotke sa tajne svadbe.

2243728nata

Foto: Youtube

Nataša se vjenčala u prisustvu kumova i matičara, pa je sa svojim izabranikom otišla na ručak kako bi proslavili vjenčanje, a po povratku kući nju je suprug iznenadio cvijećem i tortom. Medeni mjesec proslavili su na Tajlandu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.