Dečko Paris Hilton kupio skupocjen stan za njih dvoje!
Paris Hilton

Sele se u Grac

Dečko Paris Hilton kupio skupocjen stan za njih dvoje!

Aktuelni izabranik Paris Hilton, austrijski milioner, Hans Tomas Gros (39) riješio je da za njih kupi stan u Gracu, svom rodnom gradu.

Poslije odmora koji su proveli na njegovoj jahti na Ibici, bacio se u potragu za stanom u strogom centru grada. Kako prenose austrijski mediji, Gros će se najvjerovatnije odlučiti za jedan velelepan na samom Trgu slobode(Freiheitsplatz).

Nije čudo što stanovnoci Graca drže širom oči otvorene ne bi li na ulicama svoga grada ugledali Grosa sa novom djevojkom.

Ovaj Štajerac do sada je živio u Švajcarskoj, a da li će se za stalno nastaniti u Austriji zajedno sa Paris, ostaje da se vidi.

Zaljubljeni par se za sada ne razdvaja. Poslije odmora na Ibici koji su proveli na Grosovoj jahti, Paris se vratila u London, gdje je bila okupirana pripremama za vjenčanje sestre Niki, koja se udala u petak.

Kako je bidermajer uletio baš u ruke Paris, možda se i njena ljubavna priča ovaj put završi srećno i pred matičarem.

Inače, bogati Austrijanac i Paris upoznali su se nа Filmskom festivаlu u Kаnu u mаju i odmah započeli svoju romansu. Par je od tada nerazdvojan i provodi vrijeme zabavljajući se i upoznajući jedno drugo, prenosi Stil.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.