Evo kako danas izgleda najljepša djevojka iz serije
Foto: Screenshot

Pogledajte

Evo kako danas izgleda najljepša djevojka iz serije "Nestašne godine" (VIDEO)(FOTO)

Najpopularnija djevojka u seriji, Anita, odnosno glumica Lara Koks, ostala je jednako lijepa kao i u tinejdžerskim danima.

Serije "Nestašne godine" bila je veoma popularna devedesetih godina i to širom svijeta. Pogotovu zbog prelijepe glumice Lare Koks, koja je tumačila lik Anite. Podsjetimo da je za njom u seriji ludio takođe najpopularniji dečko u školi Drezik...

foto: Getty
 
Foto: Getty

 

Lara Koks sada ima 37 godina, a po našem mišljenju, nije izgubila ni dio tadašnje ljepote. Nakon ove popularne serije, Lara nije imala veće uloge, ali je i dalje aktivna u svijetu glume.

Podsjetimo se Anite i Drezika:

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.