Rijani ponovo prijetili smrću
Rijana

Policija ponovo provjerava fb profile

Rijani ponovo prijetili smrću

Policija ponovo provjerava profile na društvenim mrežama čovjeka koji je ranije prijetio zvijezdi sa Barbadosa.

Muškarac koji se na društvenim mrežama predstavlja pod imenima Alex Mercer i Ralph Alexander prijetio je Rijani još u aprilu ove godine. 

Tada je na Instagramu postavio selfi snimljen ispred njene kuće, da bi dan kasnije na Tviteru napisao kako je mogao da je ubije, da je htio i da uskoro dobija dozvolu za upotrebu pištolja. Policija tada nije uspjela da ga uhvati, a Rijana je pojačala svoje obezbjeđenje, prenosi portal Analitika.

Sada se ponovo aktivirao, pa policija ovih dana iznova prečešljava njegove aktivnosti na internetu, ne bi li mu ušla u trag. 

RiRi je i prošlog ljeta imala sličnih problema. Tada joj je pedesettrogodišnji beskućnik Kevin Mcglynn slao prijeteća pisma, vrijeđajući je i upozoravajući je da zna gdje živi i kako će da provali u njen dom.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.