Dado Polumenta: Ostavio sam alkohol
Dado Polumenta

Bez poroka

Dado Polumenta: Ostavio sam alkohol

Dado Polumenta, poslije duže pauze vratio se na scenu i to, kako tvrdi, bez poroka.

Pjevač, koji je u Novom Sadu promovisao dva spota za nove pjesme „Ovisan sam o tebe“ i „Za tebe uvijek biću tu“, poslije droge, ostavio je i alkohol.

- Prestao sam da pijem. Nije mi bilo teško da se odreknem alkohola jer, kad imaš čvrstu volju, ništa nije teško. Redovno treniram i mislim da nikad bolje nisam izgledao. Sada manje radim nego ranije, ali zato sam više posvećen sebi i stvaranju novih pjesama. Imao sam jedan period u životu kad sam sedam dana radio bez prestanka, i to je uticalo na moj organizam i zdravlje. Kupio sam i stan i studio u Novom Sadu i otišao iz Beograda. Prija mi ovo novo okruženje - kaže Dado i nastavlja:

- Stan na Altini ostao je mom sinu Dorjanu, koji mi pruža snagu za sve. Mislim da sam sazreo u svakom smislu te riječi. Prošao sam svašta u životu i smatram da mogu biti najbolji primjer generacijama koje dolaze. Čovjek koji ima jaku želju i volju može da uspije i pobijedi sve loše stvari, koje su sastavni dio života. Smatram da sam u 33. godini dobio mudrost, koja se rijetko stiče i ne smije se izgubiti - rekao je Polumenta.

Tokom promocije Dado je ostao dosljedan sebi i nije okusio ni kap alkohola, kog je bilo u izobilju, već je pio samo vodu.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.