Vidjeli ste milion njenih selfija, ali ove fotografije najradije bi sakrila da može (Foto)
Kim Kardašijan

Najgora izdanja Kim Kardašijan

Vidjeli ste milion njenih selfija, ali ove fotografije najradije bi sakrila da može (Foto)

Kim Kradašijan u ovom trenutku vjerovatno je najfotografisanija osoba na svijetu, ali straleta ne uživa samo dok je drugi slikaju. Kim je često sama svoj majstor, pa je kolekcija selfija koju posjeduje impresivna. Ipak, ima i onih fotografija koje bi Kim najradije sakrila da može.

Iako se zvijezde trude da nam pokažu svoje najljepša izdanja, poneka paparaco fotografija ili trenutak kada se opuste i ne poziraju, otkrije njihovo pravo lice. I oni su kao i mi, obični ljudi, koji ponekad imaju lošu frizuru, ne izlaze uvijek iz kuće savršeno našminkani, na visokim štiklama i u glamuroznim haljinama.

Predhodnih nekoliko godina, Kim se trudila da od nas sakrije tu svoju stranu, ali ipak nije uspjela u tome. Ove fotografije pokazuju da i uvijek sređena Kim ima svoje loše dane.

Iako ovo nisu njena najbolja izdanja, starleta ne odustaje od slikanja. Njeni profii na društvenim mrežama puni su fotografija iz najrazličitijih trenutaka njenog i života njene porodice, a koliki je Kim zavisnik o selfije pokazuje i to da je nedavno objavila knjigu sa svojim najboljim selfijima.

Koliko god zvučalo čudno da neko zaista želi da posjeduje knjigu sa fotografijama uslikanim u odrazu ogledala, knjiga pod nazivom "Selfish" izazavala je pravu pometnju među fanovima poznate rijalite zvijezde. Naravno, u pitanju su fotogarfije na kojima je Kim pozira, potpuno našminkana i sređena i koje su dodatno obrađene i fotošopirane.

Ali, ovo sasvim sigurno nisu fotografije koje bi Kim objavila na svom Instagramu profilu, a ni u knjizi svojih selfija.

(Žena.blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.