Lidija Vukićević ima 52, a tijelo za čistu 10! (FOTO)
Lidija Vukićević

Fotka sa plaže

Lidija Vukićević ima 52, a tijelo za čistu 10! (FOTO)

Glumica Lidija Vukičević (52) objavila je na društvenoj mreži Tviter fotografiju sa plaže i napravila pravu pometnju, prenosi Kurir.

Violeta iz "Boljeg života" odmara se na Krfu, a na fotografiji pozira u kupaćem kostimu, gdje je oduševila muškarci koji su joj uputili salvu komplimenata

lidija

"Jedna od najljepših žena u našoj istoriji. Inteligencija i harizma..., Nerješiva enigma za bilo kog muškarca", "Uživaj, ljepoto, osunčaj to svoje zmijsko tijelo“, "Morska sirena, hvala za fotke s odmora", „Izgledaš zanosno, lijepo se provedi, najljepša, prezgodna moja Lidija“, "Vječno mlada djevojčica"...

Iako Lidija ima 52 godina izgleda zanosno i njenoj figuri mogu da pozavide mnogo mlađe koleginice.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.