Supruga Sinana Sakića: “Pa, šta ako se drogirao”
Sinan Sakić

Neprijatna situacija

Supruga Sinana Sakića: “Pa, šta ako se drogirao”

Granična policija MUP Srbije, na prelazu Trbušnica, prema RS i BiH prilikom detaljne kontrole pronašla je kod folk pjevača Sinana Sakića 2,3 grama heroina koji je sakrio u donji veš.

Sinan nije želio da daje izjave povodom nemilog incidenta, ali njegova supruga je bila više nego raspoložena da priča o neprijatnoj situaciji. 

“Tačno je da je policija Sinanu i mom sinu Elvisu uzela automobila na graničnom prelazu zbog provjere. Vratiće nam ga u ponedeljak. Oni su odatle morali da idu na nastup taksijem. Zašto ne pišete da je moj muž održao spektakularan koncert na koji je kasnio zbog te policije?! Pa šta i da koristi drogu, zar postoji neko sa estrade ko je ne koristi. Inače, moj suprug voli samo da popije, a ne da se drogira, to je sve glupost”, izjavila je za “Kurir” Sakićeva supruga Sabina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.