Sinan Sakić se branio:
Sinan Sakić

Afera "kokain"

Sinan Sakić se branio: "Treba mi kokain, idem na koncert"?!

Sinan Sakić, pjevač narodne muzike, uhapšen je u petak na Graničnom prelazu Trbušnica kada su kod njega pretresom pronađena 2,3 grama kokaina sakrivena u donjem vešu.

Sakić je bio u automobilu koji je vozio njegov pastorak Elvis Ramadanović.

- Zaustavljen je prije nego što ušao u Republiku Srpsku i upućen je na kontrolu, Sakić je pokušao da se oslobodi pakovanja sa kokainom, ali nije uspio. Izvršen je pretres, nađena droga i on je potom sproveden u policijsku stanicu, odakle je pušten poslije konsultacija sa tužiocem budući da se radi o manjoj količini narkotika - kaže izvor, prenosi Kolektiv.

Sakić se, inače, pred policajcima branio da ide na koncert u Bosnu i da mu je za to potrebna droga. Odmah poslije puštanja, pjevač je sa sinom nastavio put ka Bijeljini, gdje je imao ugovoren nastup.

Sakić je nedavno bio gost na velikom koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici, gdje je publika primijetila da je jedva izdržao nastup. Oni koji su pratili koncert uvjereni su da je Sakić bio drogiran.

Njegov sin Rašid bio je osuđen na 12 godina zatvora jer je 2002. u Loznici ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića. Bio je hapšen i u vrijeme akcije „Sablja“ zbog sumnje da je jedan od šefova organizovanog kriminala u Loznici.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.