U njen dekolte je gledao cio tržni centar!
Amber Rouz

Seksi mama

U njen dekolte je gledao cio tržni centar!

Navikli ste da Amber Rouz viđate potpuno golu, ili pokrivenu nekim krpicama... Ovaj put je nadmašila samu sebe.

Iako se sa sinčićem provodila i šopingovala po tržnom centru, starleta i reperka nije zaboravila da se razgoliti, ali ne sasvim.

amber

Dovoljno je da obuče kratki bijeli top, pa da joj "bliznakinje" ispadnu tako da svi imaju pogled na njih. Iako ovaj put nije ogolila guzu, dekolte i grudi su u prvom planu, prenosi Blic.

Sinčić nije mario što prolaznici ne skidaju pogled sa maminih grudi, već je jurcao po prodavnicama i pokušavao da skrene pažnju starleti na igračke koje želi da dobije.

amber1

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.