Nikolina Kovač i Saša Kapor imali udes!

Kod Zvornika

Nikolina Kovač i Saša Kapor imali udes!

Estradni par Nikolina Kovač i Saša Kapor zajedno sa svojim trogodišnjim sinom Nikolajem doživjeli su saobraćajnu nezgodu kada su automobilom sletjeli sa puta u rijeku u mjestu Drinjača kod Zvornika.

Nikolina i Saša su se uputuli iz Sarajeva ka Beogradu, a nezgoda se dogodila kada je pjevač pokušao da izbjegne sudar sa kombijem koji je prešao u njihovu traku.

Kada je skrenuo u stranu, njegov auto marke "Mercedes" se survao u Drinu. Ribari koji su se nalazili u blizini odmah su im pritekli u pomoć i izvukli ih iz vozila.

Kada su čuli prasak pritrčali su pevačima i videli dijete koje je vrištalo vezano za svoje sjedište, dok su mu se roditelji borili ne bili uspjeli da se izvuku.

Srećom, prozor je bio otvoren, pa je Saša svojoj supruzi stavio sina u krilo, a potom ga je ona kroz prozor dobacila spasiocima. Njih dvoje su uspjeli da se izvuku iz automobila i doplivali su do obale.

Nikolaja su bezbjedno prevezli čamcem, a Kapor i dalje ne može da vjeruje šta ih je snašlo. U sjećanju mu je ostao plač sina Nikolaja i zahvalan je Bogu što su ostali živi

- Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmjernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasili. Nikada nećemo proći kroz to mjesto, a da ne svratimo do njih. Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je željela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede - rekao je Kapor za "Kurir" nakon strašne nesreće.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.