Pogledajte kako izgleda Šeron Stoun bez šminke i fotošopa (FOTO)
Šeron Stoun

Bez komleksa

Pogledajte kako izgleda Šeron Stoun bez šminke i fotošopa (FOTO)

Šeron Stoun godinama nosi titulu jedne od najseksepilnijih svjetskih glumica, a ni njena fotografija bez šminke neće to promijeniti

Zvijezda kultnog filma ‘Sirove strasti’ sigurno je, pogotovo u svojim mlađim danima, bila seksualna maštarija mnogim muškarcima. Slavna glumica i danas izgleda odlično, pogotovo kada prošeta po crvenom tepihu, ali rijetko je imamo priliku vidjeti bez šminke ili na fotografijama prije obrade u fotošopu.

Ipak, vrijedni paparaci uspjeli su je ‘uhvatiti’ bez šminke dok je odlazila na uljepšavanje, tačnije manikir.  Blijedu Šeron to nimalo nije zbunilo, već ih je širokim osmijehom pozdravila.

“I danas kad odem po kafu u Starbucks, uvijek se nađe neki 20-godišnjak koji se baci na mene… U četrdesetima sam teško prihvatala starenje. Zatvorila bih se u kupatilo s bocom vina kad bih primijetila novu boru… Isplakala suza dok se nisam počela prihvatati”, rekla je nedavno glumica, dodavši da joj je danas najvažnije zdravlje, prenose Nezavisne.

SeronStoun

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.