Ovim zvijezdama je poslije snimka seksa karijera krenula uzlaznom putanjom (FOTO)
Foto: Getty

Još više im porasla popularnost

Ovim zvijezdama je poslije snimka seksa karijera krenula uzlaznom putanjom (FOTO)

Iako su neki od prvih snimaka seksa poznatih osoba pušteni u javnost s namjerom da naškode njihovoj reputaciji i karijeri, vrijeme i iskustvo su pokazali da je nekima podigao popularnost.

Iako svaka od ovih zvijezda negira da se proslavila zahvaljujući snimku seksa, činjenica jeste da se nakon jedne takve namjerne ili slučajne nesreće dogodilo upravo to.

Pamela Anderson

 

 

Snimak seksa nastao je 1995. godine na medenom mjesecu Pamele i Tomija Lija i ostaće zapamćen kao jedan od najpopularnijih snimaka svih vremena. Nakon što je video procurio u javnost Pamela je tužila kuću koja ga je distribuirala i kasnije sklopila nagodbu koja je ostala skrivena od očiju javnosti. Video je danas dostupan samo pretplatnicima određenih veb stranica.

Paris Hilton

 

 

Video je nastao 2004. godine, a bogata nasljednica koja je samo lokalno bila poznata od tog trenutka postaje svjetska zvijezda. Sve ostalo je istorija.

Kim Kardašijan

 

 

Tridesetdevetominutni video popularne rijaliti zvijezde donio joj je veliku slavu i otvorio vrata karijere koju ima danas. Video je nastao prije osam godina i odmah nakon što je procurio u javnost donio joj je preko tri miliona dolara.

Severina Vučković

 

 

Da se ne lažemo, ali govorimo o najpopularnijem snimku seksa na ovim prostorima. Prije 11 godina gotovo su svi znali da postoji ovaj filmić, a gotovo da niko nije mogao da odoli i ne pogleda bar dio. Nakon što se oporavila od ovog seks-skandala Severina se vinula u nebo i postala popularnija nego ikad, prenosi Bulevar.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.