Šarapova kupuje kuću u Boki!
Marija Šarapova

Oduševljena Crnom Gorom

Šarapova kupuje kuću u Boki!

Teniserka Marija Šarapova uživala je u ljepotama crnogorskog primorja, a fascinirana je Bokokotorskim zalivom, piše Blic.

Prema riječima izvora Blica, Marija je toliko fascinirana Bokom da već razgleda kuće pored obale.

"Krstareći Bokom, Marija se oduševila arhitekturom, pa je već kontaktirala sa agencijama kako bi se raspitala da li se neka vila prodaje. Ona bi voljela češće da dolazi, jer nije mogla da vjeruje da je Crna Gora toliko lijepa. Došla je na nagovor Novaka Đokovića, kako bi ostala tri do četiri dana, ali pošto se zaljubila u crnogorsko primorje odlučila je da produži boravak", kaže izvor, prenosi Mondo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.