Lady Gaga: osvojiću Oskara u narednih pet godina

''OSKAR CE BITI MOJ''- LADY GAGA

Lady Gaga: osvojiću Oskara u narednih pet godina

Ako vam trebaju lekcije iz samopouzdanja i odlučnosti, slobodno ih potražite kod Lady Gage, koja sada odlučnim koracima gazi ka uspešnoj glumačkoj karijeri...

Zvezda muzičkog hita Pokerface želi nove izazove, a shodno tome je zacrtala sebi novi cilj - da u narednih pet godina dobije Oskara, nezvanično saznaje Daily Star. Ona već uveliko pohađa časove glume, ne bi li se poput Džastina Timberlejka i Rijane malo prebacila iz muzičkih u glumačke vode.

Posle kratkog pojavljivanja u filmu Ljudi u crnom 3 prošle godine, ovoj kontroverznoj muzičkoj divi povećali su se apetiti, sada želi glavnu ulogu. Gaga će imati svoj debi u filmu Mačeta ubija, reditelja Roberta Rodrigeza, jednog od stalnih saradnika Kventina Tarantina. Ekscentrična pop zvezda, glumiće seksi i opasan lik pod imenom La Kameleon, pored Mel Gibsona, Džesike Albe i Amber Hearda.

- Da istina je. Napraviću svoj filmski debi u ostvarenju Mačeta ubija, slavnog Rodrigeza. Uh, toliko sam uzbuđena! Snjimanje je bilo pravo ludilo - nedavno je objavila na svom twiteru.

U međuvremenu, i Tarantino je lično izjavio da bi vrlo rado sarađivao sa ovom pop divom.

- Veliki sam fan Lady Gage - otkrio je na britanskoj premijeri filma Django Unchained.

Tarantino misli da je Gaga sjajna osoba, čak su se nekoliko puta do sada našli u istom društvu.

Reklo bi se da Gaga gazi velikim i sigurnim koracima ka glumačkoj karijeri. Pa nismo ni očekivali ništa nešto drugačije od Lady Gage! (Cosmopolitan)