Ronaldo menadžeru kupio grčko ostrvo!
Horhe Mendeš i Ronaldo

E to je pravi kum

Ronaldo menadžeru kupio grčko ostrvo!

Kristijano je kum Horheu Mendešu i Sandri Barbosa i nije štedio na poklonu

Zvijezda Real Madrida Kristijano Ronaldo je kum na vjenčanju najmoćnijem menadžeru fudbalera Horheu Mendešu.

Mendeš, koji je na listi ESPN nedavno proglašen drugim najmoćnijim čovjekom u svijetu fudbala, ženi se dugogodišnjom partnerkom Sandrom Barbosom. Crkvena ceremonija obaviće se u Sao Žoao Batista crkvi u naselju Foz u Portu, dok će prijem biti održan u prostorijama Seralves fondacije, jednog od najprestižnijih muzeja u Portugalu, prenosi Kolektiv.

Među 300 zvanica su i brojni fudbaleri, kao što su Mendešovi zemljaci iz Reala Fabio Koentrao, Pepe i Kristijano Ronaldo, kome je pripala posebna čast da bude kum.

A kum se nije obrukao. Mediji navode da je mladencima poklonio ostrvo u Grčkoj vrijedno 50 miliona eura!

Inače, Mendeš ima brak iza sebe, iz koga ima 11-godišnju ćerku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.