Kara Delevinj promijenila boju kose (FOTO)
Kara Delevinj

Kao Zorica Brunclik

Kara Delevinj promijenila boju kose (FOTO)

Manija farbanja kose u jarke boje se nastavlja. I dok polako počinjemo da se navikavamo na nebo plave boje kose, Kara Delevinj donosi svijetu novi trend koji u Srbiji već decenijama njeguje jedna od kraljica narodne muzike, Zorica Brunclik.

Kara Delevinj postala je "rozokosa"!

kara

Foto: Splash

Paparaci su je uslikali dok je boravila u Kanadi i šetala kroz Montreal. 

Pored roze kose, Kara je šetala u šortsu sa printom slanine i kratkoj majici s ananasima. I izgledala je odlično! Ko bi rekao?

kara1

I dok svjetski mediji špekulišu da li je poznati super model samo stavila periku ili je ofarbala kosu, mi se pitamo šta bi rekla kada bi saznala da nije ona baš prva koja je odabrala baš roze boju za svoju novu frizuru. 

Neko je to uradio mnogo prije nje!

zorica

Zorica Brunclik

(Prva.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.